Prima ediţie a Festivalului Pălincii Recomandat

Tradiţionala pălincă de prune, alături de sortimente din alte fructe, precum pălinca de gutui, de mere, cireşe, pere, piersici sau de struguri, au putut fi degustate, sâmbătă, la Zalău, la prima ediţie a Festivalului Pălincii.

Potrivit paginii de Facebook a festivalului, palinca sau pălinca (în maghiară Pálinka) este o băutură alcoolică tradiţională din România şi Ungaria, care poate avea un conţinut ridicat de alcool, chiar şi de 52%.

Prima ediţie a Festivalului Pălincii Zalău este organizată de Primăria municipiului Zalău - Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică, în parteneriat cu cotidianul Magazin Sălăjean şi cu sprijinul Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, Liceul de Artă Ioan Sima şi Casa Municipală de Cultură Zalău.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai citite

Error: No articles to display